FAQ

FAQ

Hoe moet ik me registreren?

Je kunt heel eenvoudig een account aanmaken zodat je altijd de video’s terug kunt kijken. Een account aanmaken is heel eenvoudig en kan via een bestaand account (Facebook, google of Yahoo) of je kunt een nieuwe aanmaken aan de hand van je e-mailadres.

Wat kan ik van een cursus verwachten?

In de complete Hoefslag dressuurinstructiefilm komen alle met elkaar samenhangende afleveringen voorbij, die een basis vormen voor goed dressuurrijden, van de klasse B tot op hoger niveau. We beginnen de film met enkele essentiële basisbegrippen. Dit zijn tempocontrole, aanleuning, rechtrichten en verzameling. In het laatst genoemde deel worden ook de specifieke Grand Prix-oefeningen passage en piaffe besproken. Vervolgens richten we ons op diverse oefeningen, die qua moeilijkheidsgraad een mooie opbouw kennen. Zo beginnen we met wijken voor de kuit, waarna schouderbinnenwaarts, travers en appuyeren aan bod komen. Het laatste gedeelte van de serie staat in het teken van contragalop, de eenvoudige wissel en vanzelfsprekend het rijden van changementen.

Hoe vaak kan ik de video’s terugkijken?

In tegenstelling tot andere aanbieders kan je ongelimiteerd de video’s terugkijken. Na het inloggen kan je meteen zien welke video’s je gekocht hebt, waar en wanneer je wilt.

Met welk account kan ik inloggen voor het bekijken van de Hoefslag Academy?

Dat is mogelijk met een facebook, google of een yahoo-account. Je kunt ook zelf een account aanmaken aan de hand van je e-mailadres.

Kan ik de cursus ook downloaden?

Nee, de cursus is niet te downloaden, wel is het mogelijk om met je account de video’s terug te kijken.
Je kunt via www.paardenmagazines.nl onze instructieserie op DVD aanschaffen.

 

Ik heb geen creditkaart of internetbankieren, hoe kan ik toch de video’s bekijken?

Door middel van de telefonisch betalen kan je toch de video’s bekijken. Na de instructies op het scherm kan je snel de video’s bekijken.

Welke betaalmogelijkheden zijn er om de video’s van Hoefslag Academy te bekijken?

Voor elke betaling wordt een kleine extra vergoeding berekend om de betaling mogelijk te maken (behalve bij betalingen met een creditcard). Betalen kan eenvoudig met de volgende mogelijkheden:
• SMS
• iDeal
• Creditcard
• Paypal
• Telefonisch

Wat voor voordelen biedt het mij om aparte afleveringen te kopen?

Hoewel je bij acht afleveringen al goedkoper af bent met de gehele film en de afleveringen met elkaar in verband staan, biedt het kopen van aparte afleveringen een voordeel wanneer je behoefte hebt aan informatie over een of meerdere specifieke onderwerpen. Heb je bijvoorbeeld een rijtechnisch probleem of vragen over de aanleuning dan kun je kiezen voor de aflevering over dit specifieke onderwerp.

Help, mijn vraag staat er niet bij!

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan je vraag naar redactie@dehoefslag.nl en wij nemen zo spoedig contact met je op.