Hoefslag Academy

Hoefslag Academy

Goed dressuurrijden begint met een goede basis en daarom presenteert Hoefslag in samenwerking met Stal Hexagon een online instructieserie over dressuur. In 10 filmpjes reiken Dinja van Liere en Laurens van Lieren je handvatten aan die kunnen bijdragen aan je ontwikkeling als ruiter. Alle afleveringen staan met elkaar in verband. De eerste vier filmpjes zijn gericht op de basis, geleidelijk gaat de moeilijkheidsgraad omhoog. Ideaal: achter de laptop studeren, daarna het geleerde in de praktijk brengen. Iedere ruiter, ongeacht het niveau, kan er zijn voordeel mee doen. Mis het niet!

Dinja van Liere, Grand Prix-amazone en Rabo Talent, laat in 10 filmpjes de basis van de dressuur en diverse oefeningen zien. Iedere aflevering is voorzien van deskundig commentaar door de bekende Grand Prix-ruiter en co- commentator paardensport bij de NOS, Laurens van Lieren.

De serie is per aflevering (€ 1,99 excl. transactiekosten) of in zijn geheel (€ 14,99) te bekijken. Een losse aflevering duurt 6-8 minuten en de gehele serie bijna 1,5 uur. Betalen gaat heel eenvoudig, via SMS, iDeal, creditcard of paypal. Om de video’s te kunnen bekijken moet je inloggen via je Facebook account of kun je een eigen account aanmaken. Met je eigen account, kan je op elk moment waar en wanneer je wilt de video’s terugkijken. Meer informatie over betalen en bekijken van de video’s vind je onder het kopje ‘meest gestelde vragen’. Wij wensen je veel kijk-, luister en vooral leerplezier!

Heeft u vragen over de serie? Bekijk dan deze pagina. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact op met redactie@dehoefslag.nl.

De serie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Stal Hexagon. Amazone en Rabo Talent Dinja van Liere leidt je met verschillende paarden door de serie heen, het geheel wordt van vakkundig commentaar voorzien door Laurens van Lieren, Grand Prix-dressuurruiter en co-commentator paardensport bij de NOS. Amazone Dinja van Liere en commentator Laurens van Lieren stellen zich aan je voor: